Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Peste 150 de reșițeni au răspuns demersului nostru și i-au trimis șefului de la Direcţia de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Reșița, Dani Călin, mesaje cu străzile care trebuie să vadă cât de curând asfalt. Asta după ce lucrătorii municipalității reșițene au început plombările pe bulevardul principal!

Dealul Crucii, Rodnei, Baraoltului, Bd. Republicii, Bd. Revoluția din Decembrie, Bd. A.I. Cuza, Cloșca și Independenței, Teilor, Kogălniceanu, Berzavei, Soarelui, Aurel Vlaicu, Prislop, Toplița, Colinei, Comarnic, Porumbescu, Cpt. Ioan Poptelecan, Codrului, Pomostului, Digului, Liliacului, Carpați, Semenic, Rodnei, Laminoarelor, Rândul 2, Aleea Tușnad, Narcisei, Aleea Daliilor, Pavel Chinezu, Budinic, Castanilor, Calea Caransebeșului, Libertății, Gheorghe Șincai, Canalului, Cerna, Giuseppe Verdi, Alexandru Popp, Soarelui, Muzicescu sau străzile din Țerova sunt doar câteva din cele identificate cu subiect și predicat de reșițeni ca străzi care au mare nevoie de intervenție.

Și părerea cetățenilor e la unison: nu e nevoie doar de plombări, în care oricum nu au mare încredere, ci de intervenție totală, pentru că „ne rupem mașinile în gropile ca niște cratere și în denivelări”.

Ce va face Dani Călin cu echipa lui, pe câte din aceste străzi va reuși să le readucă la un nivel acceptabil măcar, mai ales că potrivit cititorilor noștri pe unele nu s-a intervenit de 30 de ani, rămâne de văzut. Jurnal de Caraş-Severin îi va trimite șefului Direcţiei de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Reșița mesajele de la cititori și va încerca să afle și un răspuns de la Dani Călin cu privire la solicitările acestora.

JCS-Nina Curiţa