Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Secția de karate WUKF a CSM Reșița, condusă de Shihan Zoltan Lipan, va reprezenta cu mândrie Reșița la Campionatul European de Karate WUKF, ce se va desfășura în Polonia, la Varșovia, în perioada 9-13 octombrie 2024!

Lotul clubului este format doar din două sportive, care vor concura împotriva celor mai buni karateka din Europa, într-o competiție de amploare organizată sub egida World Union of Karate-Do Federations (WUKF). Campionatul European de Karate WUKF va avea loc în Pruszków, în apropiere de Varșovia și va aduce laolaltă cei mai talentați sportivi de karate din Europa. Pe parcursul celor 5 zile de competiții, participanții se vor confrunta în probe de kata și kumite, atât individuale, cât și pe echipe, la diverse categorii de vârstă și greutate.

Sportivele reșițene care vor încerca să câștige medalii sunt Sara Maria Fortun și Daniela Doban. Saria Maria Fortun, în vârstă de 11 ani, va participa la ka și ku, iar Daniela Doban va concura la inclusive kata (para karate). „Participarea Reșiței la acest campionat reprezintă o oportunitate de a pune orașul pe harta sportivă europeană, iar rezultatele obținute vor consolida din nou renumele clubului CSM Reșița pe plan internațional.”, a spus Shihan Zoltan Lipan.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu