Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Lucien Hora, Ovidiu Zaberca şi Mircea Pădurean au plecat spre „Coasta” de pe Valea Prahovei.

Pe singurul traseu stradal din ţară, de la Sinaia, se vor desfăşura, la sfârşitul acestei săptămâni, întrecerile etapei a V-a a Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în Coastă Dunlop. Sâmbătă, 20 iulie a.c., sunt programate antrenamentele, iar duminică, 21 iulie a.c., cursa propriu-zisă.

Printre competitori se vor afla şi cei trei piloţi reşiţeni, Lucien Hora şi Ovidiu Zaberca (A.C.M. Sport) şi Mircea Pădurean, care este legitimat la un club din Braşov. Aceştia au pornit în această dimineaţă spre Sinaia. Şi, ca de fiecare dată, ţintesc rezultate cât mai bune, fiind favoriţi la grupe şi la clase.

„Ştim traseul, este unul periculos, din mai multe puncte de vedere, ne-a precizat pilotul Lucien Hora, liderul Clasamentului Open. În primul rând sunt bordurile şi, la cea mai mică greşeală, dacă le loveşti, se poate abandona. Apoi, am înţeles că sunt o serie de lucrări la infrastructura din centrul staţiunii. Vom vedea la faţa locului. Oricum, la fel va fi şi pentru partenerii noştri de concurs. Dar, mergem să mai punem nişte puncte în traistă. Ovidiu va avea parte de o cursă mai grea, că bătaia este mare. Sperăm că totul va fi bine”.

La fel de încrezător este şi Mircea Pădurean: „Dacă la Sinaia o să câştig clasa, pot lua o opţiune serioasă pentru titlul naţional, cu un parcurs regulat, fără abandonuri, până la final”.

Adaugă comentariu