Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Inclusiv campionatul Ligii 2 a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, iar reacţiile oficialilor cluburilor din eşalonul secund sunt unele care dau dreptate Federaţiei Române de Fotbal, cu toate că nu le convine această situaţie! 

Înainte de această întrerupere, CSM Reșița se afla într-un moment bun după două victorii consecutive (4-1 la Târgu Jiu cu Pandurii şi 1-0 la Bucureşti cu FC Rapid) şi urcase deasupra poziţiilor retrogradabile.

„Întreruperea campionatului este o veste pe care oarecum o așteptam. S-au purtat discuții la Federația Română de Fotbal și nu avem decât să ne conformăm. Nu avem nimic de obiectat, fiind un caz la nivel național și mondial. Clubului nostru nu-i convine această situație pentru că aveam un moral bun, iar jucătorii își doreau foarte mult să joace. Echipa era foarte bine pregătită, dar sunt alte lucruri mult mai importante în acest moment decât fotbalul. Se pare că întreruperea campionatului va fi până pe data de 31 martie, dar din ce se aude se va mai prelungi această situație”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

După 24 de etape, CSM Reşiţa ocupă locul 15, ultima care asigură menţinerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are şi echipa de sub ea, Concordia Chiajna.

JCS-Ștefan Moraru