Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Potrivit anchetatorilor, ar fi împins o femeie de 80 de ani, pe strada C.D. Loga din Caransebeș, ziua în amiaza mare. Femeia a căzut la pământ, tânărul furându-i plasa de rafie în care avea două pâini, portofelul cu bani și documente!

Tânărul reșițean de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, a fost prezentat astăzi, 21 ianuarie, Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea sa preventivă.

Potrivit Poliției județului, vineri, în jurul orei 10.40, după ce au fost sesizați, polițiștii din Caransebeș, coordonați de un procuror de la judecătoria din municipiu, l-au identificat pe tânărul de 18 ani, bănuit că în aceeași zi, în timp ce se afla pe strada C.D. Loga, ar fi împins-o pe o femeia de 80 de ani, aceasta căzând la pământ, și i-ar fi sustras sacoșa din rafie în care victima avea două pâini și un portofel cu o sumă de bani și alte documente. Reșițeanul proaspăt major a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru 30 de zile.

JCS-A.M.