Reșița va fi gazda finalei Campionatului Național de junioare III - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Competiția se va desfășura în Sala Polivalentă, în perioada 2-6 iunie și va reuni la start opt echipe împărțite în două grupe. CSS 6 Bucureşti, CSM Tg. Jiu, CSM Slatina şi CSM Bucureşti se vor înfrunta în grupa I, iar CSM Corona Braşov, ACS Lucian Bute Galaţi, HC Junior BB Buzău şi CSS Bacău vor lupta în grupa a II-a!

La echipa din Târgu Jiu vor juca și patru handbaliste reșițene, antrenate de profesoara Lucia Moruț. Este vorba despre Slageana Radosavlevici, Rebeca Imbri, Elisa Hentea şi Raisa Copocean. 

„Reintrăm în circuitul handbalului juvenil, cu demersurile făcute de Asociaţia Judeţeană de Handbal Caraş-Severin împreună cu profesoara Lucia Moruţ de la Liceul Traian Vuia Reşiţa. Am cerut Federaţiei să ne repartizeze nouă, în perioada 2-6 iunie, turneul final la junioare 3. Menţionez că la acest turneu participă o echipă care are în componenţă patru jucătoare de la Liceul Traian Vuia, eleve ale profesoarei Lucia Moruţ. Nu putem da un răspuns în legătură cu prezenţa spectatorilor în tribună. Până la 1 iunie se hotărăşte. Cum turneul este din 2 iunie, vom reveni cu amănunte. Vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean şi Primăriei Reşiţa, care ne-au sprijinit cu Sala Polivalentă şi cu salvarea cu medic delegat. De asemenea, am mulţumit Federaţiei că ne-a onorat astfel, sperăm că vor mai fi şi alte asemenea ocazii”, a declarat Gheorghe Năsturel, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Caraş-Severin.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Adelina Radosavlevici