Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nou-înființatul Club Sportiv Ciocan Cristina a făcut parte din grupa albastră, susținând opt meciuri.

Micii sportivi pregătiți de Cristina Acea au participat, zilele trecute, la Festivalul de Minibaschet de la Craiova. 103 echipe din țară, împărțite pe grupe valorice, pe culori (roșu, galben, albastru), au jucat baschet într-o atmosferă destinsă.

Nou-înființatul Club Sportiv Ciocan Cristina Reșița a făcut parte din grupa albastră, având în componență cei mai mici dintre participanți, cu vârste de la șase, la zece ani.

„Noi ne-am propus să înscriem măcar zece puncte pe meci, dar am avut surpriza să și câștigăm unul dintre ele, ne-a spus fosta mare baschetbalistă a României, multipla campioană cu ICIM Arad și CSM Târgoviște, Cristina Acea, căsătorită în prezent cu un fost handbalist de la „Traian Vuia“, Adrian Acea. Mă bucură felul în care s-au mișcat cei mici. Totodată mă bucur că a fost pentru prima oară când o echipă din Reșița a participat la un festival de minibaschet.“ Opt meciuri au susținut în total reșițenii la acest festival maraton de minibaschet.

Au alcătuit echipa CS Ciocan Cristina Reșița următorii mici sportivi: Vlad Șerpe, Mircea Drăgan, Contantin Șerban, Vlad Vâlceanu, Bogdan Militaru, Andrei Dreve, Luca Braje, Sebastian Hotea, Mihai Mergea, Denis Gârtoi, Darius Cristoi, Darius Borchescu, Vlad Chiș.

M.C.