Reşiţa întâmpină sezonul rece cu tot ce trebuie - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Utilaje, material antiderapant și luminițe pregătite de Primăria Reșița pentru iarna care bate la ușă!

Din declarația lui Daniel Călin, șeful Direcției Întreținere din cadrul primăriei, reținem că, în prezent, sunt în desfășurare reviziile la utilajele pentru care acest lucru este necesar. De asemenea, dispozitivelor de împrăștiere a materialului antiderapant li s-a efectuat service-ul. Primăria a asigurat și necesarul de materiale antiderapante.

„Dacă iarna va fi ușoară, stocurile pe care le avem de nisip, sare și clorură de calciu sunt suficiente pentru toată perioada. Dacă va fi iarnă grea, materialele ajung pentru o lună. Pentru a nu fi probleme, primăria a încheiat contracte pentru a suplimenta stocurile în caz de nevoie”, declară Daniel Călin.

În paralel, echipa de iluminat public montează iluminatul festiv pentru sărbătorile care se apropie, lucru observat deja de cetățeni. De puțin timp, oamenii primăriei montează instalațiile de sărbători, iar în Parcul Tricolorului și în Centrul Civic, au apărut brazii care urmează a fi împodobiți. De împodobirea bradului din parc se ocupă oamenii primăriei, însă cel din centru va fi împodobit de o firmă specializată în sisteme de iluminat. „Acolo, treaba e migăloasă pentru că va fi împodobită fiecare rămurică. De aceea, am externalizat această activitate”, a încheiat Daniel Călin.

JCS-Ionel Ivașcu

Adaugă comentariu