Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Zilele trecute, şase înotători masters ai clubului „Resita 07” au participat la primul concurs de înot al anului 2020, la Szentes, în Ungaria.

„Cu prilejul acestui concurs, colegii şi vecinii noştri au aniversat 50 de ani de înot masters în Ungaria. Această țară are un număr mare de practicanți adulți de înot. În ultimii 30 de ani au fost construite multe bazine de statul maghiar. Fiecare participant care a concurat la toate cele patru probe de 50 m a primit câte o medalie omagială. De remarcat că cinci din cei şase reşiţeni care au participat la concurs au finalizat cu bine toate cele patru probe, în toate cele patru stiluri: fluture, spate, bras şi liber. O comportare foarte bună a avut Ibănişteanu Bogdan (categoria 25-29 ani) care a câştigat o medalie de aur şi trei de argint la probele individuale, dar şi o medalie de aur la ştafetă”, a declarat Dorina Iana, preşedintele executiv al clubului reşiţean.

Rezultate bune au avut Kuhn Alexandru (categoria 65-69 ani), cu două medalii de argint şi una de bronz şi Iana Dorina (categoria 65-69 ani), cu o medalie de bronz.

Cei cinci înotatori care au venit acasă cu medalia aniversara „50 de ani de inot masters in Ungaria” sunt: Demenyi Yvonne, Iana Dorina, Ibănişteanu Bogdan, Giarmati Flavius şi Kuhn Alexandru.

JCS-Ştefan Moraru