Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jandarmii și studenții pun umărul la schimbarea la față a celor două unități medicale!

Dacă jandarmii încheiau săptămâna trecută cu igienizarea Cimitirului Eroilor din Topleț, săptămâna aceasta au început-o la Centrul de Donare Sanguină Reșița, dar și la Spitalul Staționar III Reșița, unde, alături de studenți, au fost demarate lucrările de renovare a punctului farmaceutic al spitalului.

În cadrul campaniei „Adoptă un salon“, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin este partener și a fost implicat în fiecare ediție, încă din anul 2019, reușind până în acest moment să renoveze mai multe saloane, dar și alte spații medicale.

„Din dorința de a fi alături de oamenii aflați în suferință pe paturile de spital, dar și pentru a crea un spațiu de lucru favorabil cadrelor medicale, ne-am alăturat din nou campaniei privind renovarea spitalului, având ca obiect de această dată Farmacia. Prin sprijinul colegilor și al personalului contractual din cadrul inspectoratului nostru, vom repara, zugrăvi și vom schimba obiectele sanitare din cele două încăperi. Pe această cale mulțumim și studenților din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș Bolyai din Reșița, pentru sprijinul acordat la manipularea mobilierului farmaceutic. Încrezători, până la sfârșitul săptămânii vom finaliza și acest proiect“, au transmis jandarmii cărășeni.

JCS-T.K.