Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent vineri, 29 ianuarie, la antrenamentul Progresului Ezeriș de la Caransebeș, singura reprezentantă a Caraș-Severinului în Liga 3!

„O plăcută surpriză la antrenamentul echipei noastre a fost vizita delegației Federaţiei Române de Fotbal, condusă de domnul președinte Răzvan Burleanu, însoțit de Gabriel Bodescu – secretar general al FRF, Felix Grigore – manager al departamentului Competiții FRF, Mihai Stoichiţă – directorul Comisiei Tehnice al FRF, alături de domnul președinte AJF-CS, Viorel Lolea. Vizită prin care au demonstrat încă odată susținerea pentru echipa noastră și pentru fotbalul județean din Caraș-Severin, o vizită prin care cei din conducerea FRF demonstrează că rămân în continuare coechipierii noștri și ai fotbalului din CS. S-au purtat discuții cu reprezentanții FRF despre posibile proiecte și parteneriate, aceștia fiind foarte încântați de tinerețea lotului echipei noastre și de realizările noastre în scurta noastră istorie. Mulțumim pentru vizită, mulțumim pentru susținere! Toate acestea ne onorează și ne dau putere să ducem proiectul Progresul Ezeriş cât mai sus!”, spun oficialii echipei din Liga 3.

Șefii FRF s-au întânit și cu conducătorii echipei de fotbal feminin ACS Banat Girls și auzind de problemele de sănătate ale Natalijei Bozilovic, s-au alăturat campaniei umanitare și au semnat o minge care urmează să fie scoasă la licitație de clubul reșițean.

JCS-Ștefan Moraru