Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârşitul săptămânii trecute, şase componenţi ai Clubului Sportiv Municipal au participat la Sânnicolau Mare, la o gală specială de box, cu prilejul „Zilelor Oraşului“.

Este vorba despre Costel Ruţă (35 kg), Nelu Rădeanu (51 kg), Daniel Bihari (66 kg), Raul Bihari (48 kg), Roberto Stancu (50 kg), Alin Neaga (63 kg), care şi-au disputat întâietatea alături de 109 pugilişti de la C.S.M. Timişoara, Banatul Timişoara, C.S.M. Lugoj şi de la clubul gazdă, în ringul amenajat pe scena Teatrului de Vară. Primii trei s-au impus la categoriile lor de greutate, în timp ce ceilalţi trei au rămas doar la statutul de finalişti.

„În primul rând vreau să remarc faptul că ne-am bucurat de o primire deosebită, ne-a declarat antrenorul George Radu. Am avut asigurate masa şi cazarea, doar transportul fiind suportat de club. A fost o onoare pentru noi, iar băieţii s-au comportat foarte bine. Pot spune că, în gala de la Sânnicolau Mare am mai scos la rampă doi copii, pe Costel Ruţă, de 13 ani, şi pe Raul Bihari, de doar 12 ani. În concluzie a fost bine, ne-am simţit excelent, iar băieţii au fost foarte încântaţi“.

A.R.