Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș a învins cu 3-0 ACS Fortuna Becicherecu Mic, în etapa a XIV-a, a Ligii 3, Seria a VIII-a!

Pentru formația antrenată de Constantin Arbănaș au marcat Marian Musteța în minutul 8, iar Emanuel Jinga a reușit dubla în minutele 81 și 86. După această etapă, cărășenii ocupă locul 9, cu 8 puncte în clasament.

A fost un meci de nivel scăzut în care nu am reușit să jucam la fel de bine ca în precedentele jocuri cu Dumbrăvița și Ghiroda, însă importante sunt punctele. Trebuie să punctăm în clasament, nu la impresie artistică. Am întâlnit o echipă tânără, preocupată doar de joc și ne-am impus, zic eu, fară emoții, chiar dacă oaspeții au avut două ocazii bune la scorul de 1-0, apărate de portarul nostru Birăescu. Am marcat trei goluri frumoase prin Marian Musteța și Emanuel Jinga, care a reușit o dublă, dar ne gândim deja la jocul următor, când întâlnim tot acasă echipa ACS Poli Timișoara, fosta prim-divizionară. Fără o victorie în acel meci, aceste puncte obținute acum devin nule, iar apoi ne deplasăm la Cermei, pentru un adevărat derby al supraviețuirii în Liga 3. Indiferent unde și cum se va termina drumul nostru în acest an, acești băieți merită aprecierea tuturor celor care iubesc fotbalul și zic eu că meritau să fie mult mai bine susținuți, pentru că am reprezentat și județul într-o competiție națională. Din păcate, interesul pentru fotbal și sport în general este tot mai scăzut, iar asta se vede și în rezultatele sportive. Ne jucăm șansa până la capăt și vrem să terminăm cu capul sus campionatul”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Progresul: Birăescu, Musteța Marius, Rimovecz, Plută, Dalea, Jinga, Giurică, Derbac, Musteța Marian, Străin, Neagu. Rezerve: Spînu, Lolea, Secula, Drăgoi, Petruț, Mărgan și Kawagoe.

În etapa următoare, cărășenii vor juca sâmbătă, 10 aprilie, tot pe stadionul din Caransebeș, cu ACS Poli Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Progresul Ezeriș