Progresul Ezeriș, primit oficial pe stadionul din Caransebeș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Consiliul Local a aprobat ieri, de îndată, tarifele pe care cei de la Ezeriș le vor suporta pentru a se antrena și juca pe Municipalul din Parcul Teiuș. Este vorba de tarife mult mai mici decât cele care li se solicitaseră celor de la Ezeriș pentru stadionul Gloria din Reșița.

Mai precis, 200 lei pe oră pentru meciurile oficiale și 50 de lei pe oră pentru antrenamente, plus cheltuielile aferente amenajării, trasării și tunderii terenului de joc. O inițiativă bună, au considerat cei mai mulți dintre consilierii locali, dar și primarul Felix Borcean.

„E un lucru bun nu doar pentru faptul că vor plăti niște tarife, ci pentru că vom vedea mai multe meciuri de fotbal, pentru că cetățenii Caransebeșului iubesc acest sport și vom avea sâmbăta și duminica meciuri în Liga a IV-a. Sunt trei echipe care activează, astfel că niciun weekend nu va fi privat de meciuri de fotbal”, a spus edilul Caransebeșului. Acesta a mai dat o veste bună microbiștilor caransebeșeni, aceea că există posibilitatea ca, dacă promovează în Liga 3, Progresul Ezeriș să reprezinte municipiul Caransebeș. „Discuțiile pe care le-am avut cu cei de la Ezeriș m-au făcut să înțeleg că există posibilitatea ca în sezonul următor, în cazul în care echipa din Ezeriș promovează în Liga 3, să-și mute activitatea complet aici și să îmbrățișeze numele orașului nostru, practic să fie echipa orașului, cu atât mai mult cu cât și acum jumătate din echipa de la Ezeriș sunt foști componenți ai Viitorului Caransebeș”, a mai spus Felix Borcean.

Primul meci al Ezerișului pe Municipalul din Teiuș va fi chiar sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 12, contra Croației Clocotici. Tot sâmbătă, dar de la ora 15, pe terenul din Balta Sărată se va juca AS Magica – Bistra Glimboca. Cealaltă echipă caransebeșeană de Liga a IV-a, Era Comexim, va juca și ea acasă, dar o zi mai târziu, duminică de la ora 11, când pe Municipalul din Teiuș va primi vizita celor de la ACS 2017 Slatina Timiș.

R.M.