Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația pregătită de Mircea Manu a pierdut sâmbătă, 29 octombrie, scor 0-1, partida de acasă cu ACS Viitorul Șimian, în etapa a X-a a Ligii 3, Seria a VII-a! 

Chiar dacă portarul Birăescu a salvat mai multe mingi pe parcursul jocului, acesta n-a mai avut ce face în minutul 75, când Iorgulescu a marcat pentru Șimian singurul gol al partidei.

„Pot să spun că am plecat capul, până la urmă. Am și luat golul acela care, cu puțin noroc, putea să nu fie, să scoatem acea minge. Având patru jucători lipsă, din cauza accidentărilor, și un lot subțire, am propus o formulă pe care ați văzut-o și dumneavoastră. Vă spun sincer că am mers la un 0-0, chiar dacă nu este de spus acest lucru, am mers pe un 0-0 în stil italian, dar până la urmă valoarea îşi spune cuvântul. Cum am zis, jucăm din dorință, ne pregătim în fiecare săptămână, încercăm să adunăm punct cu punct, dar totuși Şimianul este o echipă bunicică.
Birăescu a fost la înălțime, cum am spus de atâtea ori, este îngerul nostru păzitor. A încercat să ne salveze și la golul acela. Dar ştiți cum e, ulciorul nu merge de multe ori la apă și până la urma urmei trebuie să și plătim. Eu am promisiuni de la conducere că fața Ezerișului se va schimba. Asta încerc de când am venit, sper să reușesc până la final”, a spus antrenorul Mircea Manu după joc.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Lungu, Popescu, Zamfir, Ciurea, Derbac, Cărăuşu, Rotariu, Turău, Popa și Călin. Rezerve: Varga, Barbu, Lungu, Bot, Careba, Drugărin, Dumitru, Constantin și Gaţă.

Așadar, Ezerișul a rămas și după această etapă pe locul 9, cu 5 puncte. Pe primul loc este Filiașul, cu 25 de puncte, Deva o urmează cu 24, iar Șimianul completează podiumul cu 19. Ultima este Aurul Brad, cu doar două puncte în cont.

În etapa a XI-a, Ezerișul va juca pe 4 noiembrie, în deplasare, cu ACSO Filiași.

JCS-Ștefan Moraru