Progresul Ezeriș, eșec usturător în amicalul cu FC Corvinul Hunedoara - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cu doar câteva zile de pregătire în picioare, formația pregătită de Dorian Arbănaș a pierdut sâmbătă, 29 ianuarie, scor 0-7, în deplasarea de la Hunedoara! Acesta a fost și primul amical al formației cărășene, al cărui lot a suferit modificări față de prima parte a sezonului!

Pentru Corvinul au marcat Buș, Roșu, Arnăutu, Dumitru, iar Hergheligiu a reușit un hattrick.

„A fost un prim meci de verificare după patru antrenamente efectuate. Corvinul este o echipă foarte puternică, știam acest lucru și ne așteptam să fie o diferență mare de scor. Nu prea ne-a interesat faptul că era posibil să ieșim așa de șifonați dintr-un joc amical. Spre surprinderea noastră, jocul echipei a fost unul bun în prima repriză. Totuși, am căzut un pic în finalul reprizei, când în ultimele cinci minute am primit două goluri. Până în acel moment am avut și noi șansele noastre, oportunitățile noastre și dăruirea jucătorilor a fost destul de bună. În partea secundă a meciului ambele echipe am făcut schimbări, iar căderea noastră fizică și valoarea lor și-au spus cuvântul. Urmează o săptămână de pregătire, iar sâmbătă o să ne deplasăm Lugoj, unde vom disputa un amical împotriva echipei locale. Vom mai juca amicale cu FC Boldur, Voința Lupac, CSM Reșița, Buziaș și CS Oravița”, a spus Cristian Șodâncă, președintele formației cărășene.

Progresul Ezeriș: 1. Coblis, 3. Găman, 13. Măduța, 7. Ciurea, 6. Buzdugan, 10. Călin, 17. Derbac, 9. Străin, 18. Ilie, 25. Turău și 8. Rotariu. Rezerve: 15. Crețu, 23. Dediu, 14. Ishimaru, 19. Pisoi, 11. Roșu, 4. Dumitru, 20. Gherghinescu și 16. Barbu.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: FC Corvinul Hunedoara