Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Progresul Ezeriș a câștigat sâmbătă, 12 noiembrie, cu scorul de 1-0, partida de acasă cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, din etapa a XII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Golul de trei puncte a fost înscris de atacantul Christian Popa în minutul 72 al meciului!

„O victorie muncită, o victorie meritată, până la urmă, pentru băieți, pentru munca lor, pentru tot ce au făcut în acest parcurs. Într-adevăr, am intrat un pic în jocul lor, parcă am jucat mai bine când ei au fost în 11. La pauză am schimbat în 3-4-3, nu mai aveam nimic de pierdut. Am încercat să punem presiune pe ei, iar golul a venit înspre final. Am avut câteva ocazii, putea să fie și mai mare scorul, dar este bine şi 1-0. Este o victorie de moral pentru noi. De la meci la meci încercăm să creștem, încercăm să adunăm puncte. Cu siguranță vom da și mai multe goluri, că asta e, cam suferim la finalizare. Urmează meciul cu Lupacul, băieții au o dorință să demonstreze că nu suntem chiar a treia echipă a Reșiței. Eu sper să dăm totul și, cu siguranță, va fi un meci pe cinste”, a declarat antrenorul Mircea Manu.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Lungu S., Popescu, Zamfir, Ciurea, Mărgan, Rotariu, Derbac, Călin, Popa și Bogdan. Rezerve: Varga, Lungu I., Barbu, Turău, Fukuyama, Careba.

După acest succes, cărășenii au urcat în clasament pe locul 7 și asteaptă duelul cu cealaltă colegă din județ, Voința Lupac. Meciul va fi pe 19 noiembrie, de la ora 14, pe stadionul Gloria!

JCS-Ștefan Moraru