Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pentru rosso-nerii pregătiți de Călin Cheregi urmează un program încărcat, în care vor disputa în decurs de o săptămână trei meciuri!

Așadar, CSM Reșița va juca sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17:00, acasă, cu CS Șoimii Lipova, în etapa a III-a a Ligii 3, Seria a VIII-a. Apoi, reșițenii vor primi miercuri, 14 septembrie, vizita echipei Politehnica Timișoara, meci ce va conta pentru turul 3 al Cupei României. Pe data de 17 septembrie, rosso-nerii vor juca tot acasă, în campionat, cu ACS Progresul Pecica.

„Șoimii Lipova este o echipă care de câțiva ani se clasează pe primele locuri în Liga 3 și are în componență jucători interesanți. Din ceea ce știu, în ultimele campionate, s-a luptat în play-off, deci va fi un meci mai aparte, dar tratăm jocul ca orice altă etapă. Am încredere mare în jucători, deoarece știu cum s-au pregătit și cum se pregătesc. Nu vreau să plec cu gândul că suntem încrezuți, decât doar că suntem încrezători. Rămânem pe aceleași principii de concentrare maximă și abordăm jocul cu încredere mare. Cred că vom avea o evoluție bună și sperăm că vom câștiga meciul. Pentru prima dată de când a început sezonul am tot lotul la dispoziție. Vor reveni Chera și Szijj. Ne aflăm din nou într-o perioadă de șapte zile cu trei meciuri. În mod sigur voi acorda o șansă tuturor să joace. Așteptăm să treacă meciul cu Lipova și apoi vedem cum vom aborda și meciul de Cupă. Este clar că lotul va fi împărțit în două, deoarece nu ascundem faptul că ne dorim ca și în Cupă să avem o evoluție foarte bună. La meciul din Cupă s-ar putea să vină mai mulți spectatori, dar pentru mine, în acest moment, prioritar este jocul din campionat. Imediat după jocul cu Lipova vom pregăti cât mai bine și jocul de Cupă. Fiind un meci cu o echipă de Liga 2, o echipă de tradiție din zonă, cred că foarte mulți spectatori vor veni la meci”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul echipei CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea