Problema Amaliei Boitor, rezolvată de un om discret şi cu suflet mare - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În urma articolului despre Amalia Boitor din Văliug şi a problemei pe care o avea cu operatorul de telefonie, cablu şi internet, un bun samaritean a sărit imediat în ajutorul bătrânei!

Astfel, factura doamnei Boitor a fost deja plătită, iar operatorul a anunţat că femeia nu mai are internet în serviciile oferite. Defecţiunea telefonului doamnei Boitor nu a fost încă remediată, astfel că nu am reuşit să o contactăm momentan, dar binefăcătorul său, care nu doreşte să-şi facă numele public, a anunţat că săptămâna viitoare va merge personal la Văliug pentru a se întâlni cu dumneaei şi pentru a o anunţa că se oferă să-i plătească lunar întreaga factură către operatorul respectiv, până la sfârşitul contractului.

Ne bucurăm că articolul nostru a ajuns sub ochii unui om cu suflet mare şi sperăm că tot mai mulţi cititori îi vor urma exemplul şi vor ajuta persoanele cu nevoi. Pentru că, în mod cert, de oameni cu probleme nu ducem lipsă. Mulţumim şi noi pe această cale celui care a lăsat problemele lui deoparte, având în vedere domeniul în care lucrează are destule pe cap, şi a avut inimă să se uite şi la suferinţa altuia.

JCS-Flavius Militaru