Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Oamenii legii vorbesc despre un gugulan care a fost prins, marţi, 14 iulie, în jurul orei 12.30, pe strada Ardealului, conducând un autoturism deşi avea acest drept suspendat. Povestea bărbatului este însă mult mai complicată decât la prima vedere!

Dreptul de a conduce i-a fost suspendat de către Tribunalul Caraş-Severin, pentru o perioadă de 3 ani, ca pedeapsă complementară, care completează o condamnare cu închisoarea de 1 an şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținere de droguri de risc și mare risc.
Nici de această dată bărbatul de la volan n-a fost vreun îngeraş.

Poliţia judeţului completează: „În urma controlului vehiculului, polițiștii au găsit în interior, fragmente vegetale de culoare verde-oliv, ambalate în folie de aluminiu, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul de 33 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive“.

Acum oamenii legii continuă cercetările pentru infracțiunile de neexecutarea sancțiunilor penale, deținere de droguri de risc pentru consum propriu, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

JCS-A.M.