Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Este păţania unui oltean prins la furat dintr-un apartament din Caransebeş. Din fericire pentru el, săritura n-a fost una periculoasă, locuinţa fiind situată la parter.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 decembrie, chiar la miezul nopţii, când bărbatul de 57 de ani, din judeţul Olt, a intrat într-un apartament nelocuit din municipiu pentru a fura diferite bunuri. Sesizaţi telefonic, poliţiştii şi jandarmii l-au surprins pe hoţ în flagrant delict, în timp ce încerca să fure bunurile.

„La vederea organelor de intervenție, acesta a încercat să fugă, sărind pe fereastră, fiind prins, imobilizat și condus la sediul poliției. În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat și se continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale“, ne informează Poliţia judeţului. Protagonistul incidentului a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ CS, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Tot la Caransebeş, oamenii legii au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiu, despre care se crede că ar fi furat, în 8-9 decembrie, o drujbă dintr-un spaţiu de depozitare amplasat într-un imobil din localitate. „Bunul sustras, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, aparținând unui bărbat de 55 de ani, din Caransebeș, a fost recuperat și restituit acestuia. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, ne informează IPJ CS.

A.M.