Caraş-Severin, Romania

GRĂDINARI – În prima zi a săptămânii, în jurul prânzului, poliţiştii din Grădinari şi din Ticvaniu Mare au fost sesizaţi vizavi de faptul că un bărbat din Ticvaniu Mare ar conduce un autoturism, deşi e beat şi n-are permis. Omul a fost prins în trafic, în aceleaşi circumstanţe, de două ori în aceeaşi zi.

„Polițiștii au identificat autoturismul respectiv care era staționat pe strada Crucii din Grădinari, în fața unui imobil. La volanul lui a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Ticvaniu Mare, neposesor al unui permis de conducere, care consuma băuturi alcoolice, fiind în stare vădită de ebrietate. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spitalul din Oravița unde a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. În aceeași zi, în jurul orei 19.30, bărbatul s-a urcat din nou la volanul aceluiași autoturism pe care l-a condus pe strada Vărădiei din Grădinari. Din cauza stării de ebrietate, acesta a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina într-un șanț. A acceptat de data aceasta să fie testat de polițiști cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei“, ne informează IPJ.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și pentru refuzul recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.