Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Anunţul a fost făcut la finalul şedinţei Consiliului Judeţean, chiar de către preşedintele Romeo Dunca!

Zvonurile că primarul Oraviţei cochetează cu PNL s-au adeverit, iar după multe tatonări şi negocieri, cum ar fi formarea unei majorități în Consiliul Local cu aleșii PNL, Dumitru Ursu s-a hotărât să se alăture formaţiunii politice condusă de Marcel Vela.

„Am primit o solicitare din partea domnului Ursu, primarul Oraviţei, prin care îşi manifestă dorinţa de a se alătura echipei noastre şi dorinţei de a face treabă. Nu am făcut promisiuni politice, însă vom colabora cu dânsul şi îl vom sprijini. Toţi cei care vor să schimbe ceva ne pot solicita sprijin şi îi vom ajuta“, a spus Romeo Dunca.

Primarul Oraviţei este în continuare membru PSD şi, probabil, va fi exclus de social-democraţii cărăşeni în viitorul apropiat. Dar până atunci îşi doreşte să fie liberal în fapte.

„Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost sau despre trecut. Vreau să îmi duc proiectele pentru Oraviţa, care nu sunt deloc puţine, mai departe. Vreau să lucrez cu oameni care înţeleg ce înseamnă administraţia, cu oameni care au făcut ceva şi au lăsat urme pe unde au fost. Eu mă bucur să lucrez cu Marcel Vela care a confirmat mereu că omul sfinţeşte locul, indiferent că a fost primar, senator, ministru. Vreau să lucrez cu Romeo Dunca, a clădit un imperiu în afaceri iar acum vrea să clădească acest judeţ care are nevoie de reconstrucţie totală. Vreau să fac echipă cu Nelu Popa care a arătat Reşiţei direcţia bună, să lucrez cu oameni ca Jaro Marşalik, Dan Stan, Ovidiu Rădoi, Gheorghe Românu, să fiu coleg cu Mirco Lechici, Brian Filimon, Ghiţă Roma şi alţi primari care au făcut treabă. Vreau să fiu într-o echipă care să mă sprijine. Iar când vrei să faci ceva pentru comunitatea pe care o conduci, cuvinte de genul trădare, sărit în altă luntre, rămân fără sens“, ne-a declarat primarul Oraviţei, Dumitru Ursu.

JCS-Nina Curiţa