Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ieşirea din izolarea impusă de starea de urgenţă şi intrarea în starea de alertă pentru o perioadă de 30 de zile a adus, pe malurile Bârzavei, o serie de măsuri de relaxare!

„Circulația în interiorul Reșiței se va face fără declarație pe propria răspundere și fără limitări orare. Evident, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și a normelor de igienă personală. Totodată, masca devine obligatorie în spațiile publice închise. Puteți merge în parcuri, la grădina zoologică (potrivit programului, adică de marți, 19 mai) și puteți folosi bicicletele amplasate de municipalitate în cele șase locații (Centru, Universitate, Kaufland CET, Intim, Renk și Parcul Tricolorului). Toate aceste activități, repet, cu păstrarea distanțării sociale de minimum 1,5 metri și în grupuri de cel mult trei persoane. Pentru a închiria o bicicletă aveți nevoie de un smartphone și un card bancar valid. Bicicletele sunt disponibile pentru închiriere gratuită, dacă sunt folosite mai puțin de patru ore“, informează primarul Ioan Popa într-o postare pe o reţea de socializare.

Trebuie subliniat faptul că Grădina Zoologică „Prof. Ion Crișan“ este închisă în zilele de sâmbătă, duminică şi luni, programul de vizitare fiind de marți până vineri, între orele 10.00 şi 20.00.

JCS-A.M.