Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Mai exact, Ludovic Orban va poposi în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, unde va participa la câteva evenimente şi discuţii!

Astfel, în judeţul nostru primul ministru va avea întâlniri cu candidaţii la funcţia de primar din judeţ. La Caransebeş, Orban se va întâlni cu candidaţii liberali din zonele Caransebeş, Oţelu, Almăj şi Băile Herculane. Iar la Reşiţa, premierul va purta discuţii cu liberalii din Reşiţa, Moldova Nouă, Bocşa, Anina şi Oraviţa. Premierul va fi prezent, de la ora 14.15, la recepția lucrărilor de asfaltare străzi în localitatea Măureni, investiție a Ministerului Dezvoltării Regionale, prin Compania Națională de Investiții. La Primăria Măureni se va întâlni cu presa.

La ora 16, Orban va vizita șantierul variantei de ocolire Timișoara-Sud şi participă la prezentarea proiectului pentru realizarea variantei de ocolire. De la 17.30, va fi prezent la semnarea contractelor de finanțare din fonduri europene „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” și „Dotarea centrelor sociale “Inocențiu M. Klein” și “Sfântul Francisc” Timișoara în contextul crizei sanitare COVID 19”. Seara îl va prinde pe premier tot în Timişoara, unde de la ora 20 va lua parte la prezentarea Planului Național de Investiții și Relansare Economică, în contextul noului Cadru financiar al Uniunii Europene 2021-2027. Evenimentul este organizat de Ministerul Fondurilor Europene și Agenția de Dezvoltare Regională Vest.

JCS-Nina Curiţa