Porţile vaccinării s-au deschis pentru toată lumea - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deocamdată continuă vaccinarea „esenţialilor“ şi a celor cu risc ridicat. Pentru restul există liste de aşteptare!

Municipalitatea reşiţeană anunţă debutul, săptămâna aceasta, a celei de-a treia etape de vaccinare, cea pentru populaţia generală, fiind deschise listele de aşteptare pentru centrele de vaccinare din toate judeţele. Deocamdată, însă, „se va acorda în continuare prioritate pentru persoanele care se încadrează în Etapa a II-a (populația cu grad ridicat de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale)“, informează Primăria Reşiţa.

Programările se pot realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25: „Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Dacă nu se programează în intervalul respectiv, se mai primesc încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval, persoana rămâne pe lista de așteptare, însă pierde poziția ocupată inițial“.

La Reșița funcționează trei centre de vaccinare: Liceul de Arte „Sabin Păutza“, Colegiul Economic al Banatului Montan şi Școala Gimnazială „Mihai Peia“ (fosta Generală 6). Însă, foarte mulţi reşiţeni preferă să se vaccineze la Caransebeş şi la Oraviţa (unde se vaccinează cu Pfizer şi Moderna).

JCS-A.M.