Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vorbind despre titulatura dată unui antecesor de-al său, „primarul panseluţă“, şeful administrativului reşiţean spunea că se dezice de „primarul platan“.

Ioan Popa ne-a arătat un şir de frasini globulari, puşi în zona dintre Baza Sportivă „Gloria“ şi Colegiul Naţional „Mircea Eliade“ din Reşiţa, pentru a umbri intrarea în moderna sală de sport, proaspăt ridicată pentru liceul reşiţean. Primarul a dorit neapărat ca reşiţenii să afle că în oraş nu a plantat doar scumpii platani care străjuiesc trotuarul, pe aleea de promenadă a urbei.

Mai mult decât atât, Ioan Popa a precizat şi denumirea latinească a frasinilor globulari, „Fraxinus Ornus Mecsek“, lângă care a ţinut neapărat să fie surprins în imagini, pentru ca înregistrările să ajungă la cetăţenii urbei.

5 Comments

 1. Nu vreau sa vorbesc despre arborii pe care i-a plantat pe aleea Gloria, ci despre treaba netrminata de acolo! Suntem cu tomberoanele de gunoi pe trotuar, in fata la scoala 11, de 1 an de zile si nici soseaua pentru intrare la blocul 2 nu e terminata. S-a inceput lucrarea in august 2018 iar termenul dat de Popa a fost de 2 luni! Cu voia celui de SUS se va termina in 12 luni?

 2. rica venturiano Reply

  Eu cred ca se puteau pune tei, salcami, artari din pepinierele nationale.
  Platanii parea mea sunt totusiun lux.

 3. Deocamdata primarul Popa e tot ptimarul care face (numai) trotuaru1` pentru ca alte lucruri marete nu au aparut in oras. Si la anul sunt alegeri locale…. De proiecte suntem plini. Conteaza fapta nu vorba.

  Ex-Tinctor

 4. …canadian, …american,…italian, acum e ,,primarul mondial ,,. Omul face misto cam de orice

 5. Bravo resitenilor pentru votul din 26.05.2019 ,a iesti un scor bun in judetul nostru lasat de zibeliste de actuala forta politica !. Eu cred ca dl Popa doreste sa face ceva pentru orasul acesta de capat,dar nu este lasat de unii din teritoriu de la putere care au interes sa nu se dezvolte orasul.

Adaugă comentariu