Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Edilul este ferm: va da afară oricâţi bugetari este nevoie, chiar dacă este acuzat că se înconjoară de tehnocraţi, şi crede cu tărie că Primăria trebuie să lucreze pentru reşiţeni. Nu invers!

Şeful administrativului reşiţean promite continuarea investiţiilor pe malurile Bârzavei, indiferent de consecinţe sau de reproşurile care i se aduc vizavi de reducerile de personal, pe care nu le consideră atât de însemnate: „Atâta timp cât piaţa privată de resurse umane din oraş e în suferinţă, eu nu cred că asta e o problemă! Oricine vrea să-şi găsească de lucru în Reşiţa astăzi, îşi găseşte. A venit cineva la mine, de vreo 55 de ani, care voia să lucreze şi i-am indicat şi unde să meargă, unde are job la peste 3.000 de lei la meseria pe care o are. Nu ştia, pentru că poate mediatizarea n-a fost făcută suficient, compania nu şi-a găsit canalele de comunicare cu oamenii. Dar de exemplu, avem firme străine care fac angajări şi plătesc peste 3.000-3.200 de lei net. Şi caută meseriaşi: strungari, frezori, aşchietori, mecanic maşini cu comandă numerică şi aşa mai departe. Vă spun, preluând de la Ilie Bolojan (primarul de Oradea – n.r.), primăria trebuie să lucreze pentru reşiţeni, nu reşiţenii pentru primărie. Şi asta o să fac, atâta timp cât eu voi gestiona destinele oraşului. Voi menţine un ritm investiţional alert, aşa cum l-am avut şi în ultimii doi ani. Şi pentru asta sunt dispus să fac orice sacrificii“, a încheiat edilul.

4 Comments

 1. Mare papagal esti Popa!
  Investitii pe malul Barzavei? Care? O alee? Investitie e aceea care aduce un profit!
  Asteptam firma Tesla ca investitoare, promisa de tine in campania de alegeri!!! Am aflat tot de aici ca se preconizeaza a se construi intr-un sat de langa Caransebes o fabricuta de piese radio! In Resita de ce nu?
  Fug investitorii de tine ca dracul de tamaie!

  • Ion Creanga e nimic pe langa al nostru povestitor!Cine il crede,asta e problema?Dezastru,numele tau e Popa!

 2. Care e rostul transmiterii catre public a actului de binefacere pentru un om ?

  3000 de lei pe valea Tarovei, dar atentie e brut ! E adevarat ca se cauta muncitori, dar cu calificare medie spre mare si la UCMR si la Plastomet si vreo 5 la Spaleck de care vorbeste primarele. Dar meritul dumnealui e zero !

  Mai omule daca asta e ritm alert, intreaba-l pe Bolojan ca ala e racheta.

  Mari potlogari sunt astia de se autodefinesc oameni politici, atatea stiu(nu au dovedita ca si pot) ei sa faca, de ma mir de ce suntem noi saraci !?

 3. Rica Venturiano Reply

  Cu toate opinilile potrivnice ,, trebuie sa remarcam ca Popa Taietelul vrea sa faca ceva…nu este simplu, cand in timpul meciului cineva vine si schimba regulil.
  Eu il sustin , chiar daca mai are foarte multe de facut pana a ajunge la ceea ce doresc eu.
  Daca si-ar controla iesirile vulgare in public, si repezelilile in a face anumite afirmatii, parca ar fi chiar un personaj simpatic !
  observatie de bun simt> a nu se confunda Primaria Resita cu casa Baraj cu toate cancanurile si actiunile la limita legalitatii ! primarul tre sa stea maimult in oras!
  Deci il susti pe Taietelu cu conditia sa citeasca si sa ia aminte ce i-am scris ….in rest rautati d’ alea resiten, in care carcotasii nu au altecva de facut….iar mama carcotasilor este in continuu gravida la Resita, Bafta Popa Taietelu !

Adaugă comentariu