Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şeful administrativului reşiţean a dezvăluit o parte din elementele care vor completa feeria sărbătorilor pe malurile Bârzavei.

În vreme ce luminile prelungitului „black friday“ se sting, a început să licărească deja feeria Crăciunului, marile magazine scoţându-şi deja de la naftalină bradul artificial, gata împodobit, contrar tradiţiei care cere montarea ornamentelor în Ajun. Dar, până la urmă, când vorbim despre Crăciun, cine mai ştie care e, de fapt, tradiţia? Totuşi, pe malurile Bârzavei, s-a împământenit tradiţia luminiţelor de sărbătoare, a căror montare a început deja de o săptămână. Dar ce va sclipi şi va lua ochii reşiţenilor, printre steluţe şi brăduţi?

Primarul Ioan Popa detaliază: „Am început de o săptămână montarea luminilor de sărbători în oraş. De 1 Decembrie, Ziua Naţională, avem o defilare în centrul oraşului, urmând ca după această dată să instalăm noile căsuţe. Avem 16 căsuţe de lemn achiziţionate, noi, cu o faţă frumoasă, deschisă total, şi împreună cu alte surprize pe care le veţi vedea la momentul oportun. Sper să reuşim să dinamizăm piaţa centrală a oraşului. Şi, bineînţeles, nu vom lăsa mai prejos nici Parcul Tricolorului. Sper să avem parte de sărbători cu zăpadă care vor fi un plus pentru spectacolul de sărbători. Vrem să vină Moş Crăciun cu zăpadă!“, a exclamat, în încheiere, primarul municipiului Reşiţa.