Podul de la Teregova, gata în... septembrie - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

TEREGOVA – La sfârşitul lunii mai, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri anunţa că a început lucrările de consolidare a unui pod, pe DN 6, la Teregova. Fapt pentru care au fost impuse restricţii de circulaţie, traficul fiind dirijat cu un semafor, pe o singură bandă!

Drumarii specificau că traficul în zonă va rămâne restricţionat pe tot parcursul verii, până la finaliuzarea lucrărilor pe ambele sensuri de circulaţie. Un cetăţean i-a abordat pe cei de la DRDP vizavi de podul peste Timiş, de la Teregova, iar alți cărășeni i-au semnalat situația de la pod chiar președintelui Romeo Dunca, deși lucrarea se face pe un drum național care nu intră în administrarea Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Faceți o vizită și la podul de la Teregova. Se stă la coadă acolo foarte mult și nu prea am văzut că se muncește. După cum știți acolo e trafic mare, așa că ar trebui să fie accelerată lucrarea pentru confortul călătorilor“ sau „E mai mult podeț decât pod și din nefericire cred că e în reabilitare de mai bine de 3 luni!!! Sâmbătă am stat în coloană o oră și 30 de minute.  Într-adevăr, Poliția dirija dar nimeni nu lucra… probabil aveau zi liberă! Păcat, mare păcat, după ce că se circulă destul de greu… în plin sezon de vară, concedii, ne apucăm să reabilităm un podeț în jumătate de an… cred că alții îl construiau de la zero!!!“ sunt doar două din mesajele de nemulțumire care au ajuns la Dunca, iar șeful CJ a spus că va lămuri problema podului de la Teregova în câteva zile.

Au răspuns prompt și drumarii, însă veștile de la aceștia nu sunt tocmai cele pe care doreau să le audă șoferii, care mai au de îndurat cel puțin două-trei săptămâni: „Stadiul lucrării este de circa 60%. În prima parte a lunii septembrie, se va putea circula pe ambele sensuri“.

JCS-A.M.