Caraş-Severin, Romania

LĂPUŞNICU MARE – Unul dintre cei doi, chiar candidatul liberalilor la Primăria Lăpușnicu Mare în 5 iunie. Decizia a fost luată după ce cei doi aleși liberali au votat cu PSD în Consiliul Local.

Mai exact, cei doi viitori ex-liberali au votat, alături de consilierii PSD, împotriva validării mandatelor a trei consilieri PMP, foști UNPR, în ciuda avertismentului secretarului comunei, cum că nevalidarea mandatelor celor trei aleși este ilegală. Votul celor doi încă membri PNL nu a căzut bine conducerii județene a partidului, care a anunțat că cei doi consilieri liberali au zilele numărate în PNL.

„Luând act de situația creată în Consiliul Local Lăpușnicu Mare, PNL CS aduce la cunoștința alegătorilor din Valea Almăjului următoarele: având în vedere atitudinea și declarațiile fostului candidat al PNL la funcția de primar, dl. Schinteie Ioan, cât și alianța locală cu consilierii PSD împotriva consilierilor locali ai PMP aleși în mod democratic la alegerile din 5 iunie, în prima ședință a Biroului Permanent Județean al Filialei Caraș-Severin, cei doi consilieri locali liberali din comuna Lăpușnicu Mare vor fi excluși din Partidul Național Liberal. Totodată, vor fi nominalizați pentru funcția de consilier local următorii supleanți de pe lista de candidați”, precizează Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Interesant este faptul că PSD s-a aliat la Lăpuşnicu Mare cu PNL împotriva PMP, iar PNL îşi exclude consilierii pentru că au votat împotriva PMP. Acelaşi PMP care la nivel de judeţ este aliat cu PSD. Cine să mai înţeleagă şi politica asta…

Adaugă comentariu