Caraş-Severin, Romania

BELOBREŞCA – Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Moldova Veche au prins un bărbat care deţinea o cantitate destul de mare de peşte, fără să aibă documentele legale necesare.

Totul s-a întâmplat marţi seara, în jurul orei 19.50, când o patrulă de poliţişti de frontieră, aflată în misiune pe DN 57, a tras pe dreapta pentru control, la Belobreşca, un autoturism marca Volkswagen. Maşina era condusă de un cărăşean de 57 de ani, iar la controlul efectuat asupra vehiculului, oamenii legii au găsit cantitatea de 48,5 kg peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare a peştelui fără documente legale, iar cantitatea de peşte în valoare de 1.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare“, ne informează autorităţile de frontieră.