Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – CFR Simeria 1-2 (0-0), în ultima etapă a turului Ligii a III-a de fotbal. Partida a început într-o notă de echilibru, fiecare echipă beneficiind de câteva faze fixe, rămase însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

În minutul 20, oaspeţii au înscris un gol prin Stroia, care a reluat în plasă mingea respinsă în prima fază de Vulpescu, însă „centralul“ Sergiu Popa a anulat golul, pe motiv de ofsaid. Gazdele au replicat prin Staicu, 8 minute mai târziu, însă şutul de la 20 de metri al atacantului caransebeşean a trecut puţin pe lângă stâlpul drept al porţii apărate de Dragotă. Tot Staicu putea deschide scorul în minutul 34, când, ajuns în partea dreaptă a atacului gugulan, a încercat să-l lobeze, din careu, pe Dragotă, toată lumea a văzut gol, însă balonul a trecut la câţiva centimetri de ţintă.

În minutul 39, Feneş l-a angajat bine în adâncime pe acelaşi Staicu, care, după ce a pivotat la 18 metri, a tras pe jos, din întoarcere, însă şutul său a fost reţinut de goal-keeper-ul oaspeţilor. Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 57, ceferiştii au plecat pe un contraatac rapid, purtat pe stânga de Făgărăşanu, care a pătruns în careu, i-a întors în spate lui Dăscălescu, care a pus latul, la 10 metri, trimiţând mingea în plasă, în stânga lui Vulpescu.

Aflaţi în căutarea golului egalizator, gugulanii au mărit presiunea asupra oaspeţilor, care au făcut pasul înapoi, iar în minutul 63, în urma unei lovituri libere executate de Feneş, de la 25 de metri, fundaşii ceferişti au respins până la Văcărescu, al cărui şut, de la 22 de metri, a trecut peste poarta adversă.

Egalarea a venit în minutul 75, când, în urma executării unui aut de pe partea stângă a atacului caransebeşean, Staicu a insistat la o minge în careu, s-a debarasat de doi adversari şi a tras puternic la colţul lung, fără speranţe pentru Dragotă. În minutul 83, tot în urma unui atac purtat pe partea stângă a ceferiştilor, mingea a ajuns în careul caransebeşean, acolo unde apărătorii gugulani nu s-au sincronizat, iar Pepenar a trimis mingea în poartă, de la 10 metri.