Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În conturile Primăriei Dalboşeţ vor intra peste 3 milioane de lei, suma fiind destinată modernizării reţelelor de apă şi canalizare din localităţile Şopotu Vechi şi Dalboşeţ!

Recent, ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, a semnat 19 noi contracte de finanțare, în valoare totală de 97.241.965,70 de lei. Acestea vizează modernizarea, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri. Pe lista ministerului s-a aflat şi o comună din Caraş-Severin, Dalboşeţ, căreia i-a fost alocată suma de 3.007.110,74 lei, pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare. Această reuşită, spune Florin Curiţa, primarul comunei, se datorează întregii echipe care a muncit la pregătirea documentaţiilor.

„Avem motive de bucurie, comuna noastră se dezvoltă. Împreună cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei am semnat contractul de finanţare «Reabilitare captare apă, extindere alimentare apă și canalizare Șopotu Vechi și Dalboșeț» prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny»! Cu ajutorul lui Dumnezeu vom duce la îndeplinire toate obiectivele propuse!“, a precizat Florin Curiţa, primarul comunei Dalboşeţ.

JCS-Nicoleta Moraru

Adaugă comentariu