Perioada de inscrieri in minifotbalul din judet - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Sportivă Sabrina Reșița a demarat pregătirile pentru organizarea ediției 2014/2015 a Campionatului Județean de Minifotbal Caraș-Severin.

După cum se știe, competiția, girată de Federația Română de Minifotbal, se desfășoară pe terenul sintetic din Parcul Siderurgistului, din cartierul reșițean Lunca Bârzavei.

„Lotul fiecărei echipe cuprinde maximum 15 jucători amatori, între 16 și 60 de ani, apți din punct de vedere medical, cu viza de specialitate a Cabinetului de Medicină Sportivă Caraș-Severin, a precizat prof. Dorin Voina, managerul de proiect. În această perioadă așteptăm oficialii cluburilor pentru înscrieri în noul campionat. Noua ediție se va derula în perioada septembrie a.c.-iunie 2015“.

Reamintim, campioana județului va participa la turneul final al competiției, iar ocupanta locului secund va evolua în Cupa României. Ediția recent încheiată a fost câștigată de C.S. Roxamy, iar Camera de Comerț Reșița a participat în Cupa României, formații care nu au depășit faza grupelor.

A.R.