Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Perchezițiile au fost efectuate vineri de polițiștii din Lugoj, alături de cei din orașul de pe Valea Bistrei și de cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale din Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin!

Cei doi bărbați sunt acuzați de furt calificat. „În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un invertor pentru panouri solare, patru filtre de ulei pentru autotrenuri, patru cauciucuri și o trusă cu mai multe scule, bunuri sustrase în noaptea de 2 spre 3 martie 2023 dintr-un spațiu îngrădit situat pe Centura municipiului Lugoj. Doi bărbați în vârstă de 35 și 38 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș!”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetarile în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi bărbați din Oțelu Roșu și a recuperării în totalitate a prejudiciului.

JCS-R.M.