Pe drumul Secăşeni-Grădinari se circulă pe asfalt! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – După amânări, întârzieri şi diverse piedici în derularea proiectului de modernizare a drumului de la intersecţia cu Secăşeni spre Grădinari, tronsonul are asfalt!

Preşedintele Consiliului Judeţean promitea prin septembrie că până la 1 decembrie, constructorul va turna asfaltul pe DJ 581. Şi a aşa a fost. „S-a turnat asfaltul. Nu mai este praf, nu mai sunt pietre nicăieri, se circulă pe asfalt pe acest tronson“, a declarat Romeo Dunca, la finele şedinţei de joi a Consiliului Judeţean.

„Se circulă bine, mai avem detalii de pus la punct, iar stratul de uzură îl vom turna în primăvară pentru că atunci permite vremea. Am făcut lucrarea cât s-a făcut de bine, neîncadrarea în anumite termene nu a fost cauzată de noi, dar eu cred că am dus proiectul la bun sfârşit. Nu a fost un proiect simplu, vom turna şi stratul de uzură şi totul va fi bine“, ne-a spus  și Ianco Zifceak, patronul firmei MaxAgro, contructorul respectivului tronson.

Pe lângă modernizarea a 8 km de drum, proiectul Consiliului Județean Caraș-Severin mai include: realizarea de trotuare și piste pentru biciclete în comunele Grădinari și Ticvaniu Mare, realizarea de marcaje și montarea de sisteme suplimentare de semnalizare, precum și modernizarea a 4 stații pentru mijloacele de transport în comun.

JCS-Nina Curiţa