Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În etapa a XX-a a Ligii a IV-a Caraș-Severin, formația Magica Caransebeș s-a impus acasă cu scorul de 3-1 în fața celor de la CS Moldova Nouă, în timp ce CSO Anina a pierdut neașteptat, scor 0-3, în deplasarea de la ACS Nera Bozovici!

Astfel, Magica este favorită să termine pe primul loc, are 55 de puncte, iar formația lui Nelu Badea a rămas pe locul secund, cu 52. Mai sunt de disputat din acest sezon doar două etape și sunt șanse mici ca cineva să mai încurce echipa din Caransebeș.

„Fotbaliștii noștri au pierdut fără drept de apel la Bozovici! Din păcate, am făcut cel mai slab meci din acest campionat, iar victoria gazdelor nu poate fi pusa la îndoială. Din păcate, visul frumos s-a spulberat, chiar dacă puțini speram să se încurce Magica Caransebeș în cele trei meciuri rămase. După 12 victorii consecutive a venit acest eșec neprevăzut și neașteptat. Dar să vedem jumătatea plină a paharului, aceea că Anina pentru prima oara după 25 de ani s-a luptat pentru primul loc, având doar două eșecuri în 20 de meciuri. Ne cerem scuze tuturor suporterilor care au venit sa ne susțină pe cheltuiala lor, dar sperăm să înțeleagă că și echipe precum Barcelona au zile proaste. Noi sperăm să fie alături de noi în cele două meciuri pe care le mai avem de jucat și sa ne susțină. Împreună suntem mai puternici, așa cum am demonstrat în acest campionat! Hai Anina!”, a declarat Nelu Badea, antrenorul CSO Anina.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea