Parizer pentru copii, retras de la vânzare - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA – Asta în urma unor suspiciuni că ar putea fi contaminat cu metale grele. Este vorba despre patru loturi care se găseau la vânzare în mai multe magazine din țară. Produsul a fost retras de la raft, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să îl arunce sau să îl returneze!

Loturile retrase sunt ale produselor Martinel Mortadella din carne de porc de 90 de grame, care au termen de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv, și Martinel Mortadella din carne de pasăre, de 90 de grame. Toate produsele erau pe piață, cu termenul de valabilitate până la 01.07.2021 inclusiv. Retragerea s-a făcut la sesizarea companiei producătoare, care a descoperit că în urma controalelor de siguranță efectuate, există riscul ca unele produse să conțină cantități de praf de metal. Acesta ar fi ajuns în produse în urma unei defecțiuni la un utilaj din linia de producție.

Producătorii au mai precizat că au cerut verificări unor experți independenți, iar rezultatele acestor verificări au arătat că nu există niciun risc pentru sănătate. Cu toate acestea, ca măsură de precauție s-a luat decizia ca toate cele patru loturi asupra cărora există suspiciunea de contaminare să fie retrase de la vânzare. Clienții pot returna produsele în magazinele de unde le-au cumpărat și pot primi banii înapoi, chiar și fără prezentarea bonului de la casă.

JCS-L.A.

Adaugă comentariu