Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Angajații Serviciului Gospodărie Locală din cadrul Primăriei Moldova Nouă lucrează din plin, pregătind deja perioada post-coronavirus. De altfel și primarul Adrian Torma anunța recent că cei de la Gospodăria Locală vor fi mult mai activi!

„Din aceasta primăvară avem o nouă abordare cu privire la activitatea Gospodăriei Locale, fiind mult mai activi in activitatea de întreținere a domeniului public”, a fost mesajul edilului pentru locuitori.

Astfel, cu speranța că se va intra în ritmul vieții normale cât de curând, iar locuitorii din acest oraș se vor putea bucura de o plimbare în aer liber, echipa de angajați a Primăriei de la Dunăre confecționează bănci pentru spațiile verzi din Moldova Nouă. Drept urmare, băncile vechi și deteriorate din parcurile și zonele de agrement vor fi înlocuite cu unele noi.

Iar pentru cei care vor să dea o mână de ajutor în această perioadă, administrația locală s-a gândit să le vină în sprijin, dacă vor să dea dovadă de spirit civic și să igienizeze și împrospăteze scările sau zonele din fața blocurilor. „Oferim gratuit pensule, var, vopsea maro și albastră”, au informat cei de la Gospodăria Locală Moldova Nouă.

JCS-N.M.