Pandurii au oprit ofensiva gugulana - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – CS Vladimirescu 2003 – FC Caransebeş 2-1 (2-1), în etapa a XIV-a a Ligii a III-a de fotbal.

Caransebeşul a venit la „Vladi“ cu gânduri clare de victorie. Clasaţi pe podium, oamenii lui Ion Ibric au dat drumul unui joc de pase menit să destabilizeze defensiva gazdelor. Trupa lui Sculici şi Puia s-a ţinut însă bine şi a deschis scorul la primul şut pe poartă, în minutul 10, când, după un fault la marginea careului, comis de Covăsală, Ervin Kegyes a dictat o lovitură liberă, pe care Marius Ciubăncan a executat-o impecabil, în stil mare, în vinclul din stânga porţi lui Vulpescu.

La fel de frumos avea să fie şi golul egalizator, venit după ce gugulanii au presat tot mai mult spre jumătatea arădeană. În minutul 28, în urma executării unei lovituri libere de la 30 de metri, lateral-dreapta, de către Suru, acesta a întors, mingea a ajuns la Feneş, undeva la 18 metri, iar mijlocaşul caransebeşean a reluat din prima.

După ce s-au văzut egalate, gazdele au ieşit mai tare la joc. Eforturile le-au fost răsplătite printr-un gol foarte frumos. Astfel, în minutul 35, după o neatenţie a apărătorilor oaspeţi, Ciprian Rus a „ciupit“ mingea la 25 de metri, a scăpat singur spre dreapta careului mare, a ajuns în unghi mort, aproape de linia de aut, faţă în faţă cu portarul Vulpescu, şi a trimis pe lângă goal-keeper-ul gugulan, aducându-şi echipa în avantaj. Partea a doua i-a regăsit pe gugulani în căutarea relansării meciului. Vladimirescu n-a repetat erorile din alte meciuri şi a avut o defensivă exactă, cu un Mirciov în zi bună.

FC Caransebeș: Vulpescu – Firiţeanu (56, Fara), Covăsală (46, N. Bona), Patrona, Dumitru – Țimbota (84, Tică), Suru, Feneş, Văcărescu – Staicu, Frenţ (65, Dovlete). Antrenori: Ion Ibric, Dan Doran.