Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – La Campionatul Mondial WKL-WBL, România a fost reprezentată de cinci cluburi sportive din țară: ACS Complex Gym Oțelu Roșu, CSM Reșița, ACS Avântul Jamu Mare, Academia Cristi Bărbuceanu Pitești și ACS San Box București. Competiția de kickboxing s-a desfășurat în perioada 17-19 mai, în Ungaria!

„În finalul competiției, în urma centralizării rezultatelor, am reușit să ne clasăm pe locul 2 pe națiuni. ACS Complex Gym Oțelu Roșu a fost reprezentat de cinci sportivi, care au obținut rezultate excepționale: Lungu Marcus Aureliu a dominat categoria 14-15 ani, 57-63 kg, la două probe, K1 și box, în care, în urma unor meciuri spectaculoase, și-a surclasat adversarii și și-a adjudecat cele două centuri puse în joc, WKL și WBL. Florea Andreea a dominat categoria 14-15 ani, +60 kg, la două probe, K1 și box, adjudecându-și cele două centuri puse în joc, WKL și WBL. Carebia Alexandru a dominat categoria 11-12 ani și a obținut locul 1 și centura la box și locul 3 la K1. Carebia Andrei a dominat categoria 8-9 ani, obținând locul 1 la box și locul 2 la K1. Puiulescu Maria a luptat la o categorie grea, 16-18 ani, deoarece aceasta abia a împlinit 16 ani, categorie la care a obținut un loc 1 la box și locul 2 la K1. Mulțumim pe această cale tuturor celor implicați în această reușită: sportivilor care au dat totul, părinților pentru implicarea financiară, celorlalți colegi antrenori care au răspuns afirmativ invitației de participare: Blenovic Miloș, Cîrlea Gheorghe, Costi Bărbuceanu, Alex Nicolae-San Box. Mulțumim pentru invitație bunului prieten András Mezőfi, cât și arbitrilor acestei competiții: oameni de onoare și profesionalism! Nu în ultimul rând țin să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ne este dat.”, a spus antrenorul Adrian Lungu, de la Complex Gym Oțelu Roșu.

 

De la CSM Reșița s-au remarcat: Stoica Cezar, 8 ani, 37 Kg, a obținut medalia de bronz în proba de K1 și medalia de argint pe box, pierzând la două puncte diferență în finală, în fața unui sportiv din Ungaria; Ruben Adelin, 13 ani, 45 Kg, a obținut medalia de argint în proba de K1 și medalia de aur și centura pe proba de box în fața unui sportiv din Anglia; Costea Maria, 15 ani, 48 Kg, a obținut medalia de argint pe box, pierzând la un punct diferență finala în fața sportivei din Anglia, și medalia de aur și centură pe proba de K1; Costea Ionuț, 15 ani, 65 Kg, a câștigat ambele probe, obținând două medalii de aur și două centuri. „Ne întoarcem acasă cu 4 centuri, 4 medalii de aur, 3 medalii de argint și o medalie de bronz.”, a spus și antrenorul Gheorghe Cîrlea, de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru