Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Președintele PNL, Ludovic Orban, și liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, și-au declarat susținerea pentru Sorin Perian, candidat liberalilor la apropiatele alegeri pentru Primăria Bocșa. Orban i-a promis lui Perian că va avea ușile deschise la Guvern și că îl va sprijini să pună în aplicare proiecte pentru dezvoltarea comunității locale din Bocșa!

„Sunt alături de un om în care cred și când am spus că la Bocșa este nevoie de un meseriaș, m-am referit la Sorin Perian. M-am uitat la istoria alegerilor din Bocșa și la ce primari au fost acolo și mi-am dat seama că cei care au avut câte un mandat, ulterior nu au mai fost aleși de nimeni. Dacă ne uităm la cum arată Bocșa este clar că avem nevoie de un meseriaș la primărie, de un om serios, care să se apuce de treabă, așa cum o face acum primarul interimar Sorin Perian. De două luni și jumătate, Sorin Perian ia proiect cu proiect, este atent la nevoile comunității și urmărește realizarea acestor proiecte. Sorin Perian, odată ales primar, are în spate o echipă, are în spate oameni de calitate, are în spate profesioniști și mai ales, are ușile deschise la Consiliul Județean Caraș-Severin, la București, la Guvern. Pentru a pune în practică o strategie de dezvoltare a unei comunități locale, mai ales cum este Bocșa, care chiar are nevoie de dezvoltare, este necesar un om cu multă seriozitate și este nevoie de resurse foarte mari. Bugetul local nu asigură resursele necesare pentru a putea pune în practică planul de dezvoltare, iar din acest motiv noi îi vom fi alături și îl vom ajuta pe Sorin Perian să aibă proiecte care să fie în beneficiul comunității locale”, a spus Ludovic Orban.

„Bocșa are nevoie de investiții, proiecte, programe de dezvoltare, iar președintele Ludovic Orban l-a calificat pe Sorin Perian ca fiind un meseriaș cu adevărat, dincolo de zona tehnică în care este recunoscut și apreciat la nivel regional. Sorin Perian a demonstrat cât timp a fost viceprimar interimar și primar interimar că la fiecare problemă știe să găsească soluția. Și fiecare soluție o poate adapta în funcție de nevoi și de potențial, în funcție de cereri și de oportunități. Cu ajutorul bocșenilor, Sorin Perian poate deveni acel primar de care Bocșa are nevoie, care poate duce Bocșa acolo unde îi este locul și unde merită, adică în primele orașe din regiune”, a declarat și șeful liberalilor cărășeni, senatorul Marcel Vela.

JCS-Ș.M.

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL FILIALA CARAȘ-SEVERIN

Executat de SC NV WOTAN MEDIA SRL