Caraş-Severin, Romania

PONEASCA – Asta susţin reprezentanţii Poliţiei Caraș-Severin vizavi de zvonurile că bărbatul, pe care îl ştiu mii de oameni că îşi petrecea zilele în apropierea Cascadei Bigăr, ar fi fost ucis într-un accident, iar făptuitorul ar fi fugit de la locul faptei!

Toată lumea care poposea la Cascada Bigăr îl vedea. Nu cerşea nimic, însă toată lumea cu suflet bun îi dădea câte ceva. Doar îşi spunea povestea celor dispuşi să o asculte: cum a rămas infirm din cauza unui accident avut cândva cu TAF-ul la locul de muncă şi cum îşi duce traiul într-un loc retras, Poneasca, dar care îl bucura sufleteşte. Acum nu mai este, iar zvonul că ar fi fost omorât într-un accident s-a răspândit repede. Poliţia judeţului infirmă însă acest zvon.

„La data de 5 septembrie, ora 07.45, Poliția Orașului Anina a fost sesizată despre faptul că în zona Poneasca, spre cascada Bigăr, pe marginea drumului, a fost găsită o persoană aflată în scaun cu rotile, posibil decedată. La fața locului a fost găsit un bărbat de 55 de ani, care locuia în zonă, decedat, pe corpul căruia nu au fost identificate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauza decesului acestuia. Bărbatul în cauză era înregistrat în evidențele medicale cu probleme de sănătate, medicul de familie al persoanei decedate eliberând, conform procedurilor, certificatul medical constatator al decesului“, susţine Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

JCS-N.C.