Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Omer Radovancovici și soția acestuia, primărița de la Pojejena, Mira Radovancovici, și-au petrecut noaptea în arestul Poliției Caraș-Severin. Asta pentru că în urma audierilor de ieri, procurorul a dispus reținerea pe 24 de ore a lui Omer Radovancovici, a Mirei Radovancovici și a lui Marin Covaci, angajatul de la cabană care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră!

Cei trei urmează să apară vineri în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin, care va decide dacă aceștia urmează să fie arestați preventiv sau eliberați.

Reamintim că joi au avut loc percheziții atât la locuința lui Omer Radovancovici, cât și la cabana de vânătoare pe care o are acesta la Berzasca. Asta după ce Protecția Copilului Caraș-Severin i-a sesizat pe cei de la DIICOT Caraș-Severin cu privire la un nou caz de trafic de minori! Potrivit anchetatorilor, Omer Radovancovici ar fi racolat, anul trecut, în luna septembrie, o fată în vârstă de 14 ani, cu handicap mental de gradul 3, pe care a dus-o la cabana sa de vânătoare din comuna Berzasca, iar fata a declarat, când a fost găsită de polițiști, că ar fi întreținut raporturi sexuale cu îngrijitorul cabanei și apoi ar fi fost exploatată sexual de acesta, participând la orgiile organizate în locația respectivă.

JCS-L.A.