Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fostul tehnician principal al Reşiţei a revenit pe banca tehnică a CS Caraş-Severin.Miercuri după-amiază a fost programat primul antrenament al echipei masculine de handbal a CS Caraş-Severin. Prilej cu care jucătorii s-au reîntâlnit cu Aihan Omer, fostul lor antrenor, revenit la Reşiţa, în urma discuţiilor purtate cu Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Dar, înaintea şedinţei de pregătire, prof. Aihan Omer, împreună cu Gligore Czari şi cu Darian Ciobanu, acesta din urmă preşedintele Adunării Generale a Acţionarilor, au susţinut, la Sala Polivalentă, o conferinţă de presă.

Oarecum emoţionat, cu satisfacţia că s-a întors la Reşiţa, antrenorul Aihan Omer a spus: „Mă bucur foarte mult că am revenit la Reşiţa, un oraş pe care eu îl iubesc, unde mă simt ca acasă. De fapt, este noua casă a mea. Sunt născut la Constanţa, dar revin cu mare plăcere aici. Revin la propunerea şi iniţiativa domnului Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean, care a ţinut neapărat să refac echipa tehnică, în primul rând, cu care Reşiţa a avut foarte multe rezultate bune. Şi, îşi doreşte, în continuare, încet dar sigur, să punem din nou bazele unei formaţii performante. Unei echipe care să se bată iarăşi pentru locuri fruntaşe, atât în campionat cât şi în Europa. Mă simt bucuros, fiindcă oamenii m-au primit cu căldură, mi-au dat multă speranţă. Şi acest lucru mă obligă. Eu, personal am semnat pe trei ani şi jumătate, dar colaborarea se poate întinde până la şapte ani, având în vedere faptul că vrem ca CS Caraş-Severin să rămână formaţia fanion a judeţului, vrem să avem şi o echipă de juniori şi una în liga a doua“.

La rândul său, Gligore Czari, cel care şi-a asumat o mare răspundere prelunând conducerea băncii tehnice în momentele critice ale echipei, atunci când exista riscul desfiinţării ei, a menţionat: „Mă bucură foarte mult faptul că s-a întors profesorul, fiindcă am avut o colaborare foarte bună şi sunt convins că împreună vom continua ceea ce am început atunci când a venit la Reşiţa“.

Apoi, după-amiază, la Complexul Francisc Vaştag din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei a fost programat primul antrenament, la apel răspunzând următorii jucători: Ionescu, Antonaru – Marta, Rohozneanu, Pârvan, Ciubotariu, Grozăvescu, Vaidasigan, Vulpe, Cuciula, Popovici, Eros.

Au lipsit motivat Pârâianu, Tucanu şi Petrea, învoiţi, Roland Czari, aflat în pregătire cu lotul naţional de tineret, şi Nicuşor Negru, la lotul naţional de juniori. În zilele următoare este aşteptat să revină la Reşiţa şi Demis Grigoraş, considerat un inter dreapta de mare perspectivă.

Adaugă comentariu