Caraş-Severin, Romania

OBREJA – Poliţişti de la „Crimă Organizată“ şi procurori DIICOT cărăşeni au prins joi în flagrant un bărbat asupra căruia au găsit un kilogram de cannabis şi au descins în locuinţele membrilor unei presupuse reţele de trafic internaţional de droguri.

Bărbatul prins cu cannabis este bănuit că ar fi liderul unei grupări infracţionale specializate în traficul internaţional, distribuirea şi consumul de droguri de risc care, potrivit cercetărilor, ar fi fost procurate din Spania. După prinderea bărbatului, au fost desfăşurate 11 percheziţii domiciliare în Caransebeş, la locuinţele aparţinând unui număr de şase membri ai grupării. În urma acestor acţiuni, au fost ridicate mai multe ustensile folosite la porţionarea drogurilor şi pregătirea lor pentru vânzare.

Cei şase au fost duşi la sediul cărăşean al DIICOT, pe baza unor mandate de aducere, fiind cercetaţi pentru introducerea în ţară, distribuirea şi consumul de droguri de risc, precum şi pentru distribuire de substanţe cu efect psihoactiv. Oamenii legii au găsit şi audiat opt consumatori de droguri care se aprovizionau de la membrii grupului, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

A.M.

Adaugă comentariu