Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Pizzeria Roberto, cel mai tare restaurant-pizzerie din Caransebeș, s-a gândit și la cei care doresc să ducă un stil de viață mai sănătos, astfel că a introdus în meniu și pizza cu făină integrală.

„Vrem să le oferim clienților noștri, prin pizza cu făină integrală, posibilitatea de a opta pentru un stil de viață mai sănătos și de a fi atenți în ceea ce privește alimentația. Făina integrală este mai ușor de digerat și are o valoare nutritivă superioară. Avem peste 30 de feluri de pizza cu ingrediente bogate care în combinație cu blatul din făină întegrală îi vor surprinde în mod plăcut pe clienții noștri”, ne-a declarat administratorul Pizzeriei Roberto, Ionela Valușescu.

Așadar, nu mai stați pe gânduri! La Pizzeria Roberto, în locația de lângă parcarea Kaufland sau la domiciliu, puteți alege cele mai gustoase sortimente de pizza și nu numai. Pentru rezervări și comenzi, Pizzeria Roberto vă stă la dispoziție, la adresa de email office@pizzeriaroberto.ro, precum și la tel. 0355 429 828, 0725 322 699, 0769 209 605.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber