Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – O spune deputatul liberal cărășean Jaro Marşalic, care este de părere că acest lucru se datorează încrederii tot mai mari pe care o au investitorii străini în economia noastră națională!

„Încrederea investitorilor internaționali în economia românească este în continuă creștere. O spun datele Registrului Comerțului, care indică o majorare cu 35,1% a numărului de companii cu capital străin, înființate în România în primele șase luni ale acestui an. Aceste 3.476 de noi firme au adus în țara noastră un capital de aproape 20 milioane euro, care reprezintă doar suma investițiilor inițiale“, a declarat deputatul cărășean Jaro Marşalic.

Liberalul a mai precizat că, „în România, există peste 240.000 de companii cu participare străină, care însumează un capital subscris de aproape 65 miliarde euro. Într-o perioadă de tulburări economice globale, România se prezintă în fața investitorilor internaționali cu o guvernare stabilă, o economie solidă și un climat investițional predictibil“.

JCS-A.M.