Numărătoarea cărășenilor infectați cu COVID-19 a ajuns la 71 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asta de la începutul perioadei de criză pandemică! Până acum, din cei confirmați, 12 au fost vindecați și externați în spitalele din Reșița și Caransebeș, iar alți șapte la Timișoara!

Suntem, așadar, pe o curbă ascendentă în ceea ce privește evoluția SARS-CoV-2 în Caraș-Severin, față de ziua precedentă înregistrându-se încă șase cazuri, potrivit Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin.

Și astăzi, însă, Grupul de Comunicare Strategică a rămas în urmă cu numărătoarea, în situația prezentată la ora 13.00, județul nostru figurând cu 64 de cazuri. Cel mai probabil, datele transmise de DSP CS nu au ajuns să fie prelucrate în timp util.

În prezent, 47 de persoane se află internate în spitalele din Reșița și Caransebeș, iar alte două persoane din Caraș-Severin sunt internate la Timișoara. De asemenea, DSP CS mai precizează că o persoană se află pe secția ATI și nu s-a mai înregistrat nici un deces.

Referitor la persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, în acest moment mai sunt 698 de persoane, în ultimele 24 de ore ieșind de sub acest protocol preventiv 98 de persoane. În carantină se mai află 261 de persoane, 53 ieșind din locațiile în care au fost repartizate după cele 14 zile obligatorii, iar alte nouă persoane au intrat sub monitorizarea DSP CS în ultimele 24 de ore.

JCS-A.G.